perjantai 23. marraskuuta 2012

haaste #32 Kimallusta / Glittering


It's all about the Vintage and beauty - haasteeseen # 32 osallistun 80-vuotis onnittelukortilla. 


Ja mainittakoon nyt vielä (että kaikki varmasti huomaa jos sattui muuten menemään ohi) että tuo nuottileima meni vähän ketuilleen tuolla taustalla. :)
- Kimalletta siis löytyy numerotarrasta ja myös 3D -kukissa on käytetty hileliimaa.

torstai 22. marraskuuta 2012

Paperisydämiä

Vanhoista kirjan sivuista: 


Ompelukoneella... Välissä myös kangas, täytetty vanulla.


Näitä pitäisi nyt alkaa sarjatulella tekemään sillä ensijouluksi haluan välttämättä oikean kuusen ja siihen oikeaan kuuseen ihan oikeita vanhanajan tunnelman tuojia. Nämä sopisi kuuseen todella hyvin. 

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tuikkukortti:

Tuikkukortti

P*skarteluhaaste #163 - Lahja

Nyt on ristiäiset takana ja voi taas hyvillä mielin levittää askartelutarvikkeet ympäri kämppää. Tässä minun haastetyöni: - Lahja:





Joulukortin asemasta esim. tuliaisiksi vietäväksi pieni lahja. Mökit tehty maitopurkeista, päällystetty kuviopaperilla. Katto pahvista ja kirjan sivusta, vain toinen puoli on liimattu jotta toinen puoli avautuu ja sisään voi piilottaa jotain pientä tai vähän suurempaa. Kannen sisäpuolelle olen liimannut joulutervehdyksen runon muodossa. Tuossa mökissä jossa katto on kirjan sivusta, katon sisäpuolelle piti laittaa vahvike kontaktimuovista kun "harjoitus versio" repesi lapsen käsissä. 

Mitä vielä, koristeissa stanssattuja poroja vanhasta nuottivihosta revityn palan edessä. 

Kuuset tehty kirjan sivuista, kolme leikattu vapaalla kädellä päällekäin, aina vähän pienennetty seuraavaa reunoista, värjätty leimasinmusteella, hilettä ja ompelukoneella ommeltu.

Joulupallot stanssattu tagi stanssilla (Tiny Tags by Tim Holtz), koristeltu hileellä ja paljeteilla